Merkenbureau Novagraaf

Novagraaf is een internationaal merkenbureau dat dagelijks adviseert over Intellectueel Eigendom. Over nieuwe ideeën of nieuwe (uit-)vindingen. Over sterke merken, nieuwe merken of innovatieve nieuwe producten. Wij signaleren misbruik en treden daadkrachtig op als er inbreuk wordt gemaakt.

Een fantastisch en onmisbaar vakgebied, omdat Intellectueel Eigendom een steeds belangrijker onderdeel wordt van ons dagelijkse leven. In een dynamische, steeds veranderende wereld wordt de emotionele en strategische waarde van Intellectueel Eigendom namelijk steeds groter. De concurrentie wordt, mede door de groei van internet, steeds intensiever. Ook worden er steeds meer en steeds betere producten nagemaakt. Schoenen en tassen zijn je vast wel bekend, maar wist je dat ook vliegtuigonderdelen en medicijnen steeds meer en beter worden nagemaakt? Het optimaal beschermen van jouw Intellectueel Eigendom is daarom belangrijk. Niet alleen om authentiek en onderscheidend te zijn én te blijven, maar het geeft je ook rechten om op te treden tegen diegenen die menen jouw merk, jouw naam of jouw uitvinding te mogen gebruiken. Wij werken voor ondernemingen in alle bedrijfstakken en adviseren je over merkontwikkeling en merkregistratie, merkbewaking en handhaving, merkwaardering, merkbeheer, merkvernieuwingen, licenties en overdrachten, due diligence onderzoeken in het geval van een fusie of bedrijfsovername en de overname van merknaam registraties.

Meer dan 330 professionals

Bij Novagraaf begrijpen wij het belang van Intellectueel Eigendom. Met meer dan 330 professionals werken wij dagelijks aan allerlei strategische vraagstukken. Vanuit 18 kantoren in onder meer België, Denemarken, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland werken wij voor innovatieve starters, voor organisaties die landelijk actief zijn of op internationaal niveau. 

Kennismaken?

Een keer met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren naar jouw uitdagingen en zoeken gezamenlijk naar passende antwoorden en oplossingen.

詳細はお問い合わせください