Domeinnaam aanvragen

Onze medewerkers van de domeinnaamafdeling zijn je graag van dienst bij de ontwikkeling van een effectieve acquisitie- en beheerstrategie voor uw domeinnamen. Zij geven u graag advies over de beschikbaarheid van domeinnamen en staan u vakkundig terzijde in het geval van een conflict over een domeinnaam.

.nl domeinnaam aanvragen

Veel organisaties zijn alleen actief in Nederland en hebben hiervoor een zogenaamd .nl domeinnaam nodig. De registratie van .nl domeinnamen gaat in Nederland via de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland (SIDN). Novagraaf onderzoekt voordat zij jouw aanvraag indient of de domeinnaam nog beschikbaar is. Een .nl domeinnaam kan slechts één keer door de SIDN uitgegeven worden. Hiervoor geldt het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Iedereen kan een .nl domeinnaam aanvragen, waar dan ook ter wereld. Als je niet in Nederland woonachtig of gevestigd bent, dan moet een adres in Nederland aangewezen worden waar schriftelijke stukken bezorgd kunnen worden. Novagraaf kan dit gehele proces voor je verzorgen.

Maar waarom zou je een domeinnaam registeren bij een specialist op het gebied van intellectueel eigendom? Daar zijn verschillende redenen voor. Novagraaf ziet een domeinnaam als onderdeel van intellectueel eigendom. In de praktijk is het belangrijk om een partij achter je te hebben die weet hoe het spel gespeeld wordt. Die niet alleen jouw domeinnaam registreert, maar je proactief ondersteunt bij alle vragen die komen kijken bij een nieuwe website. Een organisatie die verder kijkt dus. Hoe werkt een domeinnaam registratie in het buitenland? Welke extensies zijn van belang, welke niet? Hoe gaat je om als anderen jouw naam gebruiken of misbruiken?

Meer weten over de registratie van een domeinnaam?

Belangrijke vragen waarop passende antwoorden gegeven moeten worden. Novagraaf heeft een eigen afdeling Domeinnamen die je alle antwoorden kan geven, die geen wachttijden kent, je tijdig informeert over verlenging en vernieuwing van jouw domeinnamen en gratis onderzoek uitvoert naar de juiste domeinnamen voor jouw nieuwe website. Wil je meer weten, neem dan contact op met Novagraaf.

欲知详情,请联系我们