Domeinnamen

Een website is een belangrijk en onmisbaar instrument in strijd om de gunst van de consument. Vrijwel elke onderneming heeft een website om haar diensten en/of producten te onderscheiden. Het hebben en registeren van de juiste domeinnaam is essentieel.

.nl domeinnaam aanvragen

Veel organisaties zijn alleen actief in Nederland en zullen dan een .nl domeinnaam willen hebben. De registratie van .nl domeinnamen gaat in Nederland via de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland (SIDN). Novagraaf onderzoekt voordat zij jouw aanvraag indient of de domeinnaam nog beschikbaar is. Een .nl domeinnaam kan slechts één keer door de SIDN uitgegeven worden. Hiervoor geldt het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Iedereen kan een .nl domeinnaam aanvragen, waar dan ook ter wereld. Als je niet in Nederland woonachtig of gevestigd bent, dan moet een adres in Nederland aangewezen worden waar schriftelijke stukken bezorgd kunnen worden. Novagraaf kan dit gehele proces voor jou verzorgen.

Maar waarom zou je een domeinnaam registeren bij een specialist op het gebied van intellectueel eigendom?

Daar zijn verschillende redenen voor. Novagraaf ziet een domeinnaam als onderdeel van intellectueel eigendom. In de praktijk is het belangrijk om een partij achter je te hebben die weet hoe het spel gespeeld wordt. Die niet alleen jouw domeinnaam registreert, maar je merk proactief ondersteunt bij alle vragen die komen kijken bij een nieuwe website. Een organisatie die verder kijkt en met je meedenkt. Hoe werkt een domeinnaam registratie in het buitenland? Welke extensies zijn van belang, welke niet? En welke stappen onderneem je als anderen jouw merknaam gebruiken of misbruiken?

Meer weten over de registratie van een domeinnaam?

Belangrijke vragen waarop passende antwoorden gegeven moeten worden. Novagraaf heeft een eigen afdeling Domeinnamen die je alle antwoorden kan geven, die geen wachttijden kent, je tijdig informeert over verlenging en vernieuwing van jouw domeinnamen en merkonderzoek uitvoert naar de juiste domeinnamen voor jouw nieuwe website. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via de knop hierbeneden. 

Lees meer over onze diensten

Domeinnaambewaking

Met onze dienst Domeinnaambewaking, word je op de hoogte gesteld zodra iemand een identieke of aan jouw naam vergelijkbare domeinnaam registreert. Zo kan je snel actie (laten) ondernemen en op die manier schade aan jouw bedrijfsnaam of merknaam voorkomen.

Domeinnaambewaking

欲知详情,请联系我们