[Webinar] IE-uitdagingen rondom de Olympische en Paralympische Spelen van 2024

supporters heureux

Details

Engelstalig

Datum:

Dinsdag 12 maart 2024 om 4pm GMT/5pm CET (8am PST/11am EST)

🎬 Kunt u op dit moment niet deelnemen? Registreer om de webinar opname na het evenement te ontvangen.  

🧏🏻‍♀️ De webinar liever in het Frans bijwonen? Registreer hier

Terwijl de opwinding over de komende Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs toeneemt, staan bedrijven over de hele wereld te popelen om hun enthousiasme en steun voor 's werelds grootste sportevenement te delen. Maar is het mogelijk om dat ook te doen als je geen officiële sponsor van de Spelen bent?  

Grote wereldwijde sportevenementen bieden merkeigenaren een waardevolle kans om hun profiel te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.  Organisatoren van evenementen, zoals het Internationaal Olympisch Comité (IOC), nemen intellectueel eigendom (IE) en sponsoring echter net zo serieus als de wedstrijden zelf, en treden geregeld op tegen bedrijven die de spelregels overtreden.   

Op 12 maart zal Novagraaf waardevolle inzichten en best practices delen over de IE-uitdagingen rondom de Olympische en Paralympische Spelen van 2024, inclusief inzichten van Romain Voillemot, de General Counsel van het Paris 2024 Organising Committee voor de Olympische en Paralympische spelen. 

Tijdens de webinar sessie van 45 minuten komen de volgende onderwerpen aan bod:    

  • De wettelijke regels en voorschriften die bepalen welke Olympische en Paralympische merken je wel en niet kunt gebruiken;     
  • Het grijze gebied van "ambush marketing" en hoe binnen de wettelijke grenzen te blijven;   
  • Branding do's en don'ts om je te helpen contact te maken met (nieuwe) klanten; 

 Bereid je voor op de Olympische en Paralympische festiviteiten door je in te schrijven voor onze webinar

Laatste inzichten

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.